Семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці

18.01.2018 року  в  приміщенні Томашпільського районного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення  та стану ринку праці для безробітних, в якому взяло участь 24 особи, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. У семінарі взяла участь  Куровська Галина  Олексіївна -  головний державний  інспектор управління Держпраці у Вінницькій області.
Директор РЦЗ Чижевська Надія Володимирівна ознайомила присутніх зі станом районного ринку праці та послугами, які надає центр зайнятості; про невідворотність притягнення до відповідальності безробітних за порушення законодавства про зайнятість населення та соціальне страхування на випадок безробіття.
Головний державний  інспектор управління Держпраці  у  Вінницькій області  Куровська  Галина  Олексіїївна  розповіла присутнім про  розмір мінімальної заробітної плати на 2018 рік та порядок укладання трудових договорів.
Після інформаційної частини семінару учасники обговорили почуте та висловили свої думки. Обговорення проходило жваво, його учасники активно запитували та уточнювали почуту інформацію, ділились своїми враженнями та наболілими проблемами.
 
Провідний фахівець з питань профорієнтації
відділу надання  соціальних послуг  Сандрак М.В.
 
 
                                                                                    
 
Всі новини