21 листопада – День Гідності та Свободи

Шановні жителі району!
 
Сьогодні ми з гордістю говоримо про те, що українці – це сильна, суверенна і незалежна нація, яка заслуговує поваги світової спільноти. Про це свідчать події двох майданів у нашій країні, двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
Події, що відбувалися з нашим суспільством на зламі 2013/14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для всіх нас. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці демонструють свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини і навіть цілих суспільств, народів. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.
Шановні жителі району!  В цей день ми від щирого серця бажаємо усім нам скорішого вирішення конфлікту  та припинення військових дій на Сході нашої країни. Щоб на нашій благословенній і багатостраждальній українській землі знову запанували мир і спокій, злагода  і процвітання. Щоб на обличчях українців стерлось занепокоєння і смуток та засяяла радісна посмішка і  щоб кожен прийдешній день приносив радісні новини та впевнено вів нас до щасливого майбуття.
Слава Україні! Слава  нашим Героям!
З повагою, 
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації   
Всі новини