Акція до Дня молоді

Всі молоді люди просто обожнюють веселитися і, як ніхто, знають, як воно — по-справжньому радіти життю. Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже, окрім тисячі інших причин, юні таланти мають  привід  для святкування: останньої неділі червня — в Україні відзначають День молоді. 
Оскільки День молоді не має чіткої дати, щороку число молодіжних гулянь змінюється. Проте незмінними лишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.
  В цей день, варто забути про всі свої негаразди і просто радіти життю, яким би воно не було. Так, як молодість дана лише один раз і не потрібно її витрачати в пусту. Свято присвячене не лише позитивним подіям, а й проблемам сучасних молодих людей. В свою чергу, держава не є байдужою до цього. 
Одне з важливих завдань сучасності – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Справедливими є слова: "Здоров’я – це ще не все, а все інше без нього – ніщо". Не залишилися осторонь цих проблем, і фахівці Томашпільського РЦ СССДМ які організували та провели акцію «ЗДОРОВИЙ спосіб життя – це для тебе!», основною метою якої було сприяння формуванню свідомості молоді щодо ведення здорового способу життя.
  Під час заходу працівники роздавали листівки та буклети з інформацією про правила здорового способу життя. 
  Своєчасна превентивна робота серед населення дозволить мінімізувати проблему, адже шкідливі звички (тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків, інших хімічних речовин) найбільше визначають наш спосіб життя. Всі ці речовини об’єднує одна властивість – вони вбивають!
Друже! Пам’ятай, Ти — майбутнє нашої держави, саме від Твого життєвого вибору та особистої свідомості залежить щасливе завтра Твоїх однолітків і нащадків, а Твої наполегливість, широкий кругозір та постійне самовдосконалення зовсім скоро визначать шляхи розвитку України.
 
В. о. директора РЦСССДМ      Я. О. Поповська
 
 
 
 
 
 
Всі новини