Благодійна Програма «Зміни одне життя»

Благодійна Програма «Зміни одне життя» була запущена в рамках «Національної стратегії профілактики соціального сирітства на період до 2020 року», затверджена Указом Президента від 22 жовтня 2012р. ЇЇ метою є розширення доступу громадян до інформації про дітей, які потребують сімейного влаштування.
В рамках програми про кожну дитину-сироту та дитину, що позбавлена батьківського піклування, створюється короткий відеосюжет (відеопаспорт) високої технічної якості для подальших показів у засобах масової інформації, на порталі Проекту в мережі Інтернету, в роботі служб у справах дітей, тощо з єдиною метою - влаштування дитини у сім’ю.
 
Службою у справах дітей, департаментом охорони здоров’я, департаментом освіти і науки Вінницької облдержадміністрації та Фондом «Зміни одне життя-Україна»  підписано договір про співпрацю від 25.01.2016, в рамках якого є об’єднання та координація зусиль для активації усиновлення та влаштування дітей-сиріт. 
В рамках цього договору Фондом було створено відеоанкети дітей-сиріт Вінницької області для ознайомлення потенційними батьками, висвітлення інформації про дітей та  заохочення батьків до усиновлення.
 
 
Всі новини