Державна прикордонна служба України проводить набір кандидатів на службу за контрактом

З 18 до 40 років до органів охорони кордону: Могилів - Подільського, Подільського, Білгород -Дністровського, Ізмаїльського, Одеського прикордонних загонів, Одеського загону морської охорони, Одеської авіаційної ескадрильї.
Перелік спеціальностей: - інспектор прикордонної служби, дільничний інспектор прикордонної служби, кінолог, водій (ВС.ВСО), моторист, матрос, рульовий, зв'язківець, оператор РЛС (ПРС, СОЕС), фельдшер, кухар.
Вимоги до кандидатів на військову службу за контрактом: громадянство України; за фізичним розвитком і станом здоров'я - бути придатними до військової служби в Державній прикордонній службі України; пройти професійно-психологічний відбір; за освітою: мати базову або повну загальну середню, професійно-технічну або вищу.
Термін дії першого контракту - від 3 до 5 років. Проходження навчання в навчальних центрах на бюджетній основі.
Держава гарантує - грошове забезпечення : від 7500 грн, повний соціальний пакет, кар'єрне зростання, можливість підвищення кваліфікації, можливість оздоровлення та лікування у відомчих санітарно-курортних закладах тощо.
Абітурієнтів для вступу до Національної академії Держприкордонслужби України імені Б. Хмельницького з числа осіб з повною загальною середньою освітою віком від 17 років до 21 року, у тому числі тих, яким 17 років виповнюється в рік початку військової служби. Напрями підготовки "Психологія"," Телекомунікації та радіотехніка", "Філологія", "Право", "Правоохоронна діяльність", "Автомобільний транспорт"," Безпека державного кордону".
Термін навчання 4 роки - очна форма навчання. Випускники отримують кваліфікацію - бакалавр та присвоюється первинне офіцерське звання: "лейтенант".
Навчання в Національній Академії Держприкордонслужби України на бюджетній основі.
 
 
Всі новини