Дитячий оздоровчий комплекс вищої категорії «Сонячний берег» запрошує на відпочинок

Організація відпочинку та оздоровлення в Дитячому оздоровчому комплексі вищої категорії «Сонячний берег» на узбережжі Чорного моря в травні-вересні 2018 року
 
Оздоровлюються наступні  категорії: діти, батьки, яких є учасниками АТО; батьки, яких загинули в АТО; напівсироти; сироти; діти з неблагонадійних сімей; обдаровані діти.
Дитячий оздоровчий комплекс вищої категорії «Сонячний берег»:
ТЕРИТОРІЯ яка потопає в зелені дерев, З стаціонарних, цегляних корпуса (4-х, 5-ти, 9-ти поверхів), власний пляж шириною 100 м білосніжного піску з накриттям, власні їдальні, ресторан, медичні пункти, сейф для зберігання грошей, паперів цінних, 3 стаціонарних футбольних поля з природним покриттям, волейбольна площадка, зал для занять боротьбою, сценічна стаціонарна крита площадки, стаціонарне місце для проведення дискотек, критий кінозал, конференц-зал, теніс, в холах телевізори. Територія охороняється.
РОЗМІЩЕННЯ в  2-х, 3-х, 4-х містних комфортабельних номерах із зручностями.
ХАРЧУВАННЯ, 5  разів: сніданок, обід, полудник, вечеря, підвечірок .В раціоні свіжі фрукти, від полуниці до винограду, овочі з Одеської області, питна бутильована вода, випічка власного виробництва.
МОВНА ПРОГРАМА, вивчаємо польську та англійську з носіями мови.
ПРОГРАМА ДОЗВІЛЛЯ, Вожаті, спортивні інструктори, психологи-конфлігтологи, конкурси, «Ярмарки ідей», спортивні змагання та естафети, концерти, екскурсія в Аккерманську фортецю з гідом, студія декоративної ліпки, загонові вогнища, інтелектуальні ігри, КВН, ігри на пляжу, брейн-ринг, бесіди, пізнавальні програми, кінофільми.
1400 ОСІБ МОЖЕ відпочивати та оздоровлюватись одночасно.
ЗМІНА 14-21 ДЕНЬ.
ТРАНСФЕР, з м. Одеса, або м. Білгород-Дністровський, комбортабельним автобусом.
ВІКОВА ГРУПА 8-17 років.
ПРИМІТКА: В дитячому оздоровчому комплексі «Сонячний берег» є стаціонарні можливості для проведення спортивних зборів по футболу, боротьбі, плаванню, кайтсервінгу.
Заклад, який в своїй системі має три дитячі табори відпочинку та оздоровлення: «Плай», «Сонячний берег», «Чайка», які належать до дитячих закладів оздоровлення відповідно до ст.14 ЗУ «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та перебувають у державному реєстрі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.
 
Всі новини