Оперативна інформація щодо наслідків складних погодних умов на території району

Оперативна інформація щодо наслідків складних погодних умов на території Томашпільського району (станом на 10 годину 18 січня 2018 року)

На виконання протоколу селекторної наради під головуванням голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія, яка відбулася 17 січня 2018 року о 16.00 з усіма районами області та протоколу засідання районного  штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру під головуванням голови районної державної адміністрації яке відбулось 17 січня 2018 року о 16.30 год та у в зв’язку з  впливу активного циклону в Україні протягом 17-18 січня 2018 року прогнозувалось суттєве ускладнення погодних умов. Під час засідання районного штабу було переведено сили та засоби цивільного захисту району у підвищену готовність до дій за призначенням у період з 17-18 січня 2018 року.

Станом на 10 годину 18 січня 2018 року сектор цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації доводить обстановку що склалася на території району.

 

Сніговий покрив на території району становить до 10 см, до розчистки снігу по території району було залучено 18 одиниць техніки та до 30 осіб особового складу. Завдяки оперативному реагуванню сил і засобів цивільного захисту району та комунальних підприємств було забезпечено розчистку всіх доріг по території району, що дало змогу безперебійному руху автотранспорту та роботі всіх підприємств, установ, організацій району. На даний час район працює в звичайному режимі.

Всі новини