Підготовка до опалювального періоду 2017-2018 рр під контролем

"Активна робота керівників підприємств, установ та організацій району , а також сільських голів впродовж підготовки до опалювального сезону забезпечить вчасне та стабільне його проходження", - на цьому наголосив перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук на розширеній апаратній нараді, що відбулась сьогодні, 11 вересня, в малому залі засідань райдержадміністрації по питанню підготовки закладів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.
У нараді взяли участь голова районної ради Дмитро Коритчук, керівники окремих установ та організацій району, управлінь РДА, сільські голови, керівники соціальних об’єктів.
Учасники наради ознайомилися зі станом підготовки об’єктів соціальної сфери району до проходження осінньо – зимового періоду 2017-2018 років, заслухали доповіді сільських голів, та обговорили ряд питань стосовно підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років.
Особливу увагу було приділено питанням створення необхідного запасу палива на об’єктах закладів медицини, освіти, культури; ремонту доріг та запасу посипкового матеріалу.
Віктор Ставнійчук  зауважив, що питання підготовки об’єктів соціально – культурної сфери та житлово – комунального господарства до роботи в осінньо –зимовий період потребує посиленого контролю.
За результатами засідання підготовлено відповідне протокольне доручення.
 
 
 
 
 
Всі новини