Представили нового заступника голови райдержадміністрації

Сьогодні, в  малому залі засідань  райдержадміністрації відбулася робоча нарада за участю керівників управлінь, відділів та структурних підрозділів адміністрації. Під час наради очільник району Олександр Закорченний представив присутнім новопризначеного заступника голови адміністрації - Бандиш Наталію Іванівну.  
Призначення Наталії Бандиш  на посаду відбулося відповідно до нового Закону України «Про державну службу». Під час конкурсу вона проявила високий рівень знань та продемонструвала найвищий результат у тестовому завданні та співбесіді.
Наталія Іванівна буде відповідати за питання гуманітарного напрямку, такі як освіта, культура, соціальний захист, медицина  та інші соціальні напрями.
У своєму виступі новопризначений заступник подякувала за виявлену їй високу довіру і підтримку, закликала усіх  до конструктивної співпраці і діалогу, до командної роботи у  вирішення усіх необхідних питань соціального розвитку району.
 
Бандиш Наталія Іванівна (05.01.1973 р.) – проживає у с.Нетребівка. Має вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит», кваліфікація – магістр з обліку і аудиту. Довгий час працювала головним бухгалтером філії «Колос» ЗАТ ПК «Поділля» с. Нетребівка. Загальний стаж роботи – 27 років.
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини