Привітали медпрацівників району з професійним святом

Сьогодні, 15 червня  2018 року  о 14.00 год. в районній державній адміністрації відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери з усіх куточків нашого району: лікарі та медичні сестри центральної районної лікарні, лікарі сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі та працівники фельдшерсько-акушерських пунктів. 
Завітали на свято і почесні гості: перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш, народний депутат України Іван Спориш, щиросердно привітали  господарів свята, висловили подяку усім, хто оберігає здоров’я і стоїть на варті нашого життя.
«Ви щоденно віддаєте себе роботі і людям сповна, за що низький уклін  вам від районної влади та усієї громади району. Ви передусім дбаєте про наше здоров’я, а здоров‘я нації – це, поза всяким сумнівом, ключовий соціальний, економічний та політичний чинник, що визначає перспективи розвитку будь-якої країни. Іншими словами, без здорової нації у країни немає майбутнього. Якщо ж народ буде здоровим, то й країна матиме всі шанси стати успішною і конкурентоздатною. І в досягненні цієї мети держава без вашого вагомого внеску, шановні медичні працівники, ніяк не обійдеться», - зазначив у своєму виступі Віктор Ставнійчук. 
«Сьогодні наша держава переживає ряд реформ, серед яких і медична. Завдяки цілеспрямованій роботі Президента України П. Порошенка та прем’єр-міністра України В. Гройсмана ми впевнено рухаємося вперед у плані розвитку нашої медицини.  Нинішня реформа системи медичного обслуговування неможлива без вагомої підтримки, досвіду та головне прагнення змін на краще кожного з вас, адже запорукою успіху є наші спільні зусилля на шляху до єдиної мети», - підкреслив Віктор Анатолійович. 
 
Народний депутатУкраїни Іван Спориш  подякував присутнім у залі медичним працівникам за нелегку  працю, побажав усіх гараздів та мирного неба. «Шановні медики, сьогодні свідомість кожного громадянина нашої держави, кожного з нас змінила російська агресія. У нас загострилося відчуття важливості безцінного скарбу - життя та здоров’я наших рідних, близьких, знайомих. І саме ви, лікарі, постійно демонструєте надзвичайний професіоналізм,  тяжко працюєте  аби допомогти нам подолати хворобу, кожен з вас є прикладом для наслідування. Вельмишановні працівники, ветерани і молоді фахівці районної медицини, в переддень вашого професійного свята щиро вітаю всіх вас, ваших рідних та близьких і бажаю всім міцного здоров’я, щастя і повного задоволення від життя. Зі святом!» - додав у своєму зверненні народний обранець та вручив  медичним працівникам району грошові винагороди. 
 
 «У галузі охорони здоров’я нашого району працює величезний колектив. І кожен з вас є взірцем, еталоном освіченості, шляхетності, інтелігентності, мудрості та  витримки.  Ми живемо в період, коли медицина ввійшла в надзвичайно складний процес: змінюється система підпорядкування, фінансування, з’являється конкуренція мотивацій і стимулів. І хочу зазначити, що наші заклади медицини є зразком того, як мають працювати всі медичні установи», - підкреслила у своєму зверненні заступник голови райдержадміністрації Наталія Бандиш.
З вітальними словами звернулись до присутніх і заступник головного лікаря центральної районної лікарні Оксана Будаговська, та головний лікар районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Віктор Затирка.
За віддану працю, сумління та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок в розвиток медицини краю керівники району привітали та нагородили грамотами і подяками районної державної адміністрації та районної ради кращих медпрацівників району.
По завершенні урочистої частини для винуватців свята звучали чудові пісні та композиції. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини