Привітали рятівників району

17 вересня в Україні відзначали День рятівника – свято мужніх, самовідданних та хоробрих людей. Надзвичайні ситуації природного чи техногенного характеру завжди виникають несподівано. Тому дуже важливо, що в таких складних та непередбачуваних ситуаціях є люди, які можуть прийти на допомогу.
З нагоди свята сьогодні відбулася урочистість у Томашпільському районному секторі Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій. До працівників 28-ї державної пожежно-рятувальної частини завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук та заступник голови районної ради Лариса Нароган.
У своєму вітанні  Віктор Анатолійович зазначив, що захищати Державу та її громадян від пожеж і надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом та самовіддані люди. «Ми впевнено довіряємо вам своє життя і безпеку, бо знаємо, що будь-яким техногенним катастрофам і стихійним лихам завжди протистоять ваш високий професіоналізм, досвід, тверда дисципліна й уміння знайти вихід з найскладніших, часом екстремальних ситуацій».
Також до привітань приєдналися заступник голови районної ради Лариса Нароган. «Без перебільшення, ви є героями наших днів, адже щоденно утверджуєте добро і злагоду, рятуючи життя людей. Ваші мужні руки і великі серця врятували не одне людське життя», - додала Лариса Анатоліївна.
За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу цивільного  захисту населення, мужні і рішучі дії, виявлені під час виконання  поставлених завдань та з нагоди професійного свята – Дня рятівника кращі працівники були нагороджені Подяками районної державної адміністрації та районної ради.
Серед нагороджених: Луцишин Сергій Олександрович - прапорщик  служби  цивільного захисту  ДПРЧ №28 смт.Томашпіль Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, Терлецький Сергій Васильович - старшина служби цивільного захисту ДПРЧ №28 смт.Томашпіль Головного управління ДСНС України у Вінницькій області та  Шестопалько Микола Святославович - старшина служби цивільного захисту ДПРЧ №28 смт.
Нехай кожен день вашого життя, шановні рятівники, буде світлим, сонячним і дарує радість життєвих перемог!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини