Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування

На  Томашпільщині  триває період  збору  врожаю  сільськогосподарських культур і тому  наразі  гостро стоїть   питання  щодо  перевезень зернових, цукрового буряка, масляних  чи інших культур . Недобросовісні   аграрії намагаються  зекономити  на транспортних витратах ,перевантажуючи   автомобілі в рази.   Крім того, недофінансування  дорожньої галузі   в минулі роки  відбилося  на якості доріг  вибоїнами, колійністю, тріщинами   та регулярним   новоутворенням  ямковості.
На дорозі  перевантажений  автомобіль  стає некерованим, це пов’язано з тиском на шини  що  не розраховані  на умови перевантаження  транспортного засобу . Особливим  пунктом  у перевантаженої машини стають гальма  регулятори яких розраховані на стандартну  вагу.
На виконання   вимог  Закону України  «Про автомобільні дороги», Закону України «Про дорожній рух» та у відповідності  до Постанови  Кабінету Міністрів України  від 27 .06.2007 року № 879  «Про заходи щодо збереження   автомобільних доріг  загального користування» з метою збереження  дорожнього покриття  автомобільних доріг району, просимо звернути увагу керівників  сільськогосподарських товариств  цукрових заводів  та елеваторів  а  також перевізників  в частині  дотримання  ними  допустимих норм  навантаження  з перевезення  сільгоспсировини, (цукрового буряка,  зерна тощо) та спільними зусиллями   зберегти  існуючу мережу  автомобільних доріг району .
 
Управління агропромислового розвитку
райдержадміністрації
 
Всі новини