Провели навчання з питань складання фінансової та бюджетної звітності

20 вересня 2017 року в управлінні Державної казначейської служби України у Томашпільському районі Вінницької області  в режимі відеоконференції відбулося  економічне навчання  представників Державної казначейської служби України з представниками  розпорядниками  бюджетних коштів по питаннях складання фінансової та бюджетної звітності за ІІІ квартал 2017 рік  .
Крім того, начальником Управління Бородатою О.А. в черговий раз роз’яснено переваги запровадження дистанційного обслуговування клієнтів Казначейства  із застосуванням програмно-технічного комплексу «Клієнт Казначейства — Казначейство».  
Начальник відділу - головний бухгалтер Хабоніна А.В. ще раз наголосила присутнім на зміни внесені  наказами Міністерства фінансів України від 13.06.2017 року №571 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі» та від 29.06.2017 №604 «Про затведження форм карток і книг аналітичного обліку суб’єктів державного сектору та порядку їх cкладання»  та  ознайомила присутніх із графіком здачі квартальної звітності за ІІІ квартал 2017 року.
По закінченню  економічного навчання розпорядниками коштів задавалися питання, на які були надані вичерпні відповіді.    
 
     
 
 
Всі новини