Провели робочу нараду

Сьогодні, 2 жовтня, в малому залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови РДА Наталії Бандиш. Участь у зібранні взяли керівники установ та організацій  соціальної сфери району, зокрема:
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
- директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Тетяна Дідик;
- головний спеціаліст служби у справах дітей районної державної адміністрації Оксана Біжан;
- в.о. начальника районного центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді Яна Поповська;
- в.о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації Олеся Дисюк;
- В. о. головного лікаря районного медичного центру  первинної медико – санітарної допомоги Алла Білецька;
- директор районного центру зайнятості Надія Чижевська;
- головний лікар центральної районної лікарні Олена Краківська;
- головний редактор РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник» Катерина Беріл.
В ході засідання учасники зібрання підвели підсумки роботи за минулий тиждень, поділились планами на поточний, обговорили ряд проблемних питань, які наразі  потребують швидкого вирішення.  Зокрема на порядку денному –   опалювальний період та довиконання усіх завдань щодо поставки паливних матеріалів до соцзакладів району, ряд медичних питань: відсутність спортивного лікаря для обстеження школярів, підготовка до дня Донора, хід в районі  урядової програми «Доступні ліки» тощо.
Начальник управління праці та соціального захисту населення Тетяна Дідик  повідомила  присутнім в залі, що початок опалювального періоду в районі  розпочнеться з 16 жовтня 2017 року, також додала що наразі уже надійшла частина  коштів для монетизації субсидії населенню  в сумі 400 тис.грн. 
Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних  послуг) Томашпільського району Світлана Куржос прозвітувала про участь району у масовому заході «Ніколи старіти», який відбувся  на базі Тиврівського будинку-інтернату з нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку. 
По завершенні засідання Наталя Бандиш підвела підсумки наради, подякувала керівникам  служб за злагоджену та оперативну роботу, дала ряд усних доручень.
 

 

 

 

 

Всі новини