Робоча нарада при голові РДА

Сьогодні, о 10.00 год. в залі засідань райдержадміністрації відбулась робоча нарада під головуванням голови РДА Олександра Закорченного. Участь у зібранні взяли голова районної ради Дмитро Коритчук, представники Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, керівники спеціалізованих служб району, управлінь та відділів РДА, голови та секретарі сільських рад,  представники селищних об’єднаних територіальних громад.
Розпочав нараду очільник району, повідомивши що наразі згідно Наказу МВС України від 06.02.2017 №92 «Про затвердження Інструкції з організації перевірок діяльності міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту» цього тижня  в районі буде проведена комплексна перевірка.  Разом з цим Олександр Григорович зазначив що в районі уже було проведено три навчання з цивільного захисту населення (захоплення терористами приміщення старої школи, вибух на автобусній зупинці та ліквідація аварії на молокозаводі), в ході яких службами були відпрацьовані усі необхідні заходи.
Продовжив нараду полковник служби цивільного захисту, заступник начальника головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Юрій Терентьєв, представивши присутнім у залі членів комісії з проведення комплексних та конкретних перевірок, яка працюватиме в районі протягом  трьох днів  по 23.06.2017. Разом з цим, закликав керівників спеціалізованих служб району та органів місцевого самоврядування до співпраці та наголосив, що основною метою перевірки є надання практичної допомоги. 
У п’ятницю, 23 червня відбудеться підсумкове засідання комісії. 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини