Робоча нарада за участі голови обласної Ради Анатолія Олійника

Сьогодні,  в малому залі засідань Томашпільської районної державної адміністрації  о 9 год. було проведено робочу нараду за участі голови обласної Ради Анатолія Олійника, голови райдержадміністрації Олександра Закорченного та його першого заступника Віктора Ставнійчука,  голови районної ради Дмитра Коритчука. На зібранні були присутні очільник Гнатківської сільської ради Микола Басараба, директор Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» Світлана Тодемко,   начальник Гнатківської філії центру обрій Галина Ушакова, голова ГО «Вікторія» Галина Крушельницька, керівник проекту від ГО «Вікторія» Ірина Лезнівська та начальник управління економіки Томашпільської РДА Василь Бойко, представники ЗМІ. Питання, що розглядалось на засіданні, – це реалізація проекту «Створення універсального інклюзивного спортивно-ігрового майданчика для громади с.Гнатків», який за рішенням Конкурсної ради XIV обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. (протокол від 18.07.2017 року №7) визнано переможцем  по Томашпільському районі.
Детально про умови та зміст проекту доповіла присутнім керівник проекту від ГО «Вікторія» Ірина Лезнівська. 
Метою проекту є покращення умов соціального обслуговування та надання оздоровчо-реабілітаційних послуг дітям та молоді з інвалідністю Гнатківської філії центру «Обрій». 
Загальний бюджет проекту становить 301 800 грн. (фонд конкурсу (обласний бюджет)  146 300, Томашпільська районна рада  спільно з ГО «Вікторія» надають 135 500 грн, Гнатківська сільська рада – 20 000 грн.
В ході засідання учасники зібрання детально обговорили стан реалізації проекту, ознайомились з обсягом проведених робіт та окреслили чіткий план подальших дій. Зокрема Гнатківський сільський голова Микола Басараба доповів про виконані підготовчі роботи до встановлення ІСІМ, та зазначив що наразі планується закупівля будівельних матеріалів та саджанців дерев.
Також за підтримки директора Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» Світланою Тодемко було вирішено питання підготовки проектно-кошторисної документації. 
По закінченні зібрання голова обласної ради Анатолій Олійник  наголосив на оперативності вирішення усіх питань  та взяв під особистий контроль  будівницто спортивно-ігрового майданчика .
 
 
 
 
 
Всі новини