Шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту!
Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наш район, і ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями. Ви достойно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, гідними перемогами здобули славу для себе та Томашпільщини як в області, так і за її межами. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту на Томашпільщини, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.
Бажаємо всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Зичимо спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого району.
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації
 
Всі новини