Томашпільщина відзначила Міжнародний день захисту дітей

Сьогодні о 10.30 в центрі селища відбулись  урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей.  Радісне дитяче свято дружно зібрало зацікавлений томашпільський люд на центральній площі селища. Завітали на свято також діти з філії Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» с.Гнатків.
 З нагоди свята   малечу, їх вихователів,  батьків  та гостей  привітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук та селищний голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади  Валерій Немировський, щиро зичили кожній дитині радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра і сімейного затишку, здійснення усіх мрій. 
Малеча, своїми  танцями та піснями, подарувала  присутнім на святі незабутньо хороший настрій. Талановитість нашого краю неперевершено продемонстрували маленькі солісти та вправні танцюристи. 
 Ніхто з малят та старших діток не залишився обділений увагою організатора дитячого заходу – начальника служби у справах дітей РДА Оксани Ярош. По закінченні свята усі учасники отримали солодкі подарунки. 
Участь у заходах взяли біля 200 дітей селища.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
 
 
Всі новини