Увага! Ззавершується прийом заяв від населення стосовно виплати частини невикористаної суми субсидії

 
Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017р. № 300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» передбачено монетизацію залишків невикористаних коштів субсидії на газопостачання та електропостачання для індивідуального опалення.
В управлінні соціального захисту населення Томашпільської районної державної адміністрації відповідно до списків, наданих ТОВ «Вінницяга Збут», ТОВ «,Газовик» та ПАТ «Вінницяобленерго» СО «Томашпільські ЕМ», завершується  прийом заяв від населення стосовно виплати частини невикористаної суми субсидії на оплату з газопостачання (електропостачання) для індивідуального опалення за опалювальний період 2016-2017років.
Право на монетизацію таких залишків мають тільки одержувачі житлової субсидії ,  які використовували газ та електроенергію для індивідуального опалення.
Перераховуються такі кошти на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуються через відділення поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта» за заявами, поданими до  виконавчих комітетів сільських рад до 1 вересня поточного року.
За заявами, які надійдуть після цього терміну, виплата коштів проводитись не буде.
Враховуючи зазначене, просимо всіх жителів району, які економно споживали природний газ та електроенергію для опалення приміщень, вчасно подати відповідні заяви.
Списки громадян, які мають право на виплату, передані до виконавчих комітетів сільських рад,та об’єднаних територіальних громад, для повідомлення отримувачів субсидій.
Крім того, вищевказані списки є і цправлінні праці та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном  2-10-87  або безпосередньо в управлінні соціального захисту населення Томашпільської районної державної адміністрації за адресою: смт.Томашпіль, пл. Т.Шевченка, 2 .
 
Всі новини