В Вапнярській селищній раді створено робоче місце для спеціаліста управління Пенсійного фонду

 
Одним із основних завдань Пенсійного фонду України є покращення обслуговування громадян, в тому числі наближення усіх послуг до місця проживання людей.
Саме тому між управлінням Пенсійного фонду в Томашпільському районі та Вапнярською селищною радою заключена угода про співпрацю, в рамках якої в Вапнярській селищній раді створено робоче місце де будуть надаватися послуги спеціалістами управління Пенсійного фонду . Це прийом заяв на видачу довідок про перебування на обліку, про розмір пенсії, про відомості з Державного реєстру застрахованих осіб, на виготовлення пенсійного посвідчення, ознайомлення з матеріалами пенсійної справи. Також надаватимуться консультації з питань призначення, перерахунку, виплати пенсій, роз’яснення щодо законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Спецалісти нададуть практичну допомогу в процесі реєстрації користувача на  веб-порталі та надання електронних послуг Пенсійного фонду України.
Згодом крім консультативних послуг жителям Вапнярської об’єднаної територіальної громади надаватиметься весь спектр послуг, який надають органи Пенсійного фонду України. 
 
Начальник управління ПФУ в
Томашпільському районі В.Чорногуз
 
 
Всі новини