Валерій Коровій провів робочу нараду з головами райдержадміністрацій

14 вересня в облдержадміністрації відбулась нарада з головами районних державних адміністрацій щодо актуальних питань життєдіяльності області.
 
В  нараді взяли участь : голова обласної Ради Анатолій Олійник, перший заступник голови ОДА Андрій Гижко, заступники голови Василь Броварник та Олександр Крученюк, керівники окремих департаментів облдержадміністрації , військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату Олег Вінницький, начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрій Круголь, голови РДА.
 
Особливу увагу під час засідання Валерій Коровій акцентував на персональній відповідальності голів райдержадміністрацій за оперативне вирішення усього комплексу питань територіальної оборони, а також наголосив: « Згідно діючого  законодавства, районні державні адміністрації – це є органи державної виконавчої влади, для яких чітко виписані повноваження  як в питаннях оборонної роботи, так і в питаннях,  пов’язаних із виникненням надзвичайних ситуацій, що загрожують безпеці або здоров’ю громадян:  пожежі, АЧС тощо. Ви повинні реагувати швидко, ефективно, беручи на себе всю відповідальність. Бездіяльність при виконанні владних повноважень може  трактуватись як кримінальне правопорушення».
 
Учасники наради заслухали  інформацію з таких питань:
 
Завдання щодо виконання підготовчих заходів та участі у командно-штабному навчанні з територіальної оборони у період з 26 по 28 вересня 2017 року;
Про використання коштів ДФРР та інших субвенцій .
-   Про стан забезпечення фінансування закладів охорони здоров’я;
 
     -  Про результати зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році.
 
      -  Щодо офіційної поїздки делегації Вінницької області до Ясського повіту республіки Румунія.
 
 
Всі новини