Відбулась 22 сесія районної ради 7 скликання

Вчора 5 грудня відбулась 22 сесія районної ради 7 скликання Томашпільської районної ради. В роботі сесії взяли участь 22 депутати районної ради,були присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих підприємств, установ, сільські голови району та представники засобів масової інформації, громадськість.
Голова районної ради Дмитро Коритчук розпочав пленарне засідання привітавши усіх запрошених із професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні, побажав депутатському корпусу, сільським і селищним головам, секретарям і депутатам сільських рад успіхів в роботі на самоврядній ниві, подякував за самовідану працю на благо територіальних громад.
Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний приєднався до привітань із святом, зазначив, що тільки спільна праця виконавчої влади і органів місцевого самоврядування сприяє розвитку громад і вирішенню проблем району.
З нагоди Дня місцевого самоврядування сільські, селищні голови, секретарі, депутатати Томашпільськоїї районної ради, сільських, селищних рад були нагороджені  Почесними грамотами та Подякими районної державної адміністрації та районної ради.
На розгляд сесії було винесено 24питання. Першим питанням порядку денного був звіт голови районної ради про свою діяльність в 2017році. У своєму звіті головаТомашпільської  районної ради 7 скликання Дмитро Коритчук окреслив напрями, на яких будувалась діяльність ради у звітному періоді, зупинився на проблемних питаннях, які доводиться вирішувати, а також подякував депутатському корпусу, районній державній адміністрації, сільським головам, представникам засобів масової інформації району за спільну роботу.
Під час сесії  прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких  районних програм, про внесення змін до районного  бюджету на  2017  рік, про  затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затверджено звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017року.
По кожному з питань порядку денного було прийнято відповідні рішення.
 
 
 
 
 
 
Всі новини