Відбулись засідання постійних комісій районної ради

Сьогодні 25 січня в малому залі засідань районної ради відбувся другий етап спільного засідання постійних комісій районної ради з соціально - гуманітарних питань, питань охорони здоров’я, розвитку молодіжної політики та спорту, роботи з ветеранами та учасниками антитерористичної операції та з питань регулювання комунальної власності, комплексного розвитку та благоустрою населених пунктів, охорони довкілля, будівництва і приватизації.
В роботі комісії взяли участь депутати районної ради – члени постійних комісій а також: 
Закорченний О.Г. – голова районної державної адміністрації.
Коритчук Д.І. – голова районної ради.
Нароган Л.А. – заступник голови районної ради.
Ставнійчук В.А. – перший заступник голови районної державної адміністрації.
Стратій В.О. – керуючий справами ви конавчого апарату районної ради.
Семенюк С.О. – головний лікар КУ«Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги».
Краківська О.М. – головний лікар КУ «Томашпільська центральна районна лікарня».
Немировський В.Ф. – голова Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади.
Горенюк О.П. – голова Вапнярської селищної об’єднаної територіальної громади.
Шевчук Н.М. – начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради.
Кучковський Р.О. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад району виконавчого апарату районної ради.  
На спільному засіданні розглядалися такі питання:
- Про проект рішення «Про звернення депутатів Томашпільської районної ради 7 скликання до Президента України Порошенка П.О., Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я, народного депутата України Спориша І.Д., голови Вінницької обласної державної адміністрації Коровія В.В., голови Вінницької обласної Ради Олійника А.Д., директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації Грабович Л.О.».
- Про проект рішення «Про передачу Вапнярської амбулаторії загальної практики сімейної медицини до комунальної власності Вапнярської селищної об’єднаної територіальної громади».
Крім того розглянуто звернення жителів району, працівників центральної районної лікарні щодо недопущення зміни статусу центральної районної лікарні та формування  госпітальних округів.
 
Відбулось конструктивне обговорення всіх питань. В ході обговорення були заслухані аргументи і представників влади району, об’єднаних територіальних громад, керівників закладів охорони здоров’я.
Депутатами на засіданні прийнято рішення, винести на розгляд позачергової сесії районної ради, яка відбудеться 26 січня 2016 року проект рішення «Про звернення депутатів Томашпільської районної ради 7 скликання до Президента України Порошенка П.О., Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я, народного депутата України Спориша І.Д., голови Вінницької обласної державної адміністрації Коровія В.В., голови Вінницької обласної Ради Олійника А.Д., директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації Грабович Л.О.». Враховуючи аргументи щодо необхідності надання рівного доступу до медичного обслуговування всіх жителів району, з метою надання можливості розвитку медичних установ, недопущення зриву фінансування та функціонування закладів охорони здоров’я первинної ланки проект рішення щодо передачі Вапнярської амбулаторії загальної практики сімейної медицини до комунальної власності Вапнярської селищної об’єднаної територіальної громади на сесію районної ради не виносити, а сконцентрувати всі зусилля і на рівні району і на рівні об’єднаних громад на розбудову та покращення медичного обслуговування району в існуючих закладах.
В другій половині дня 25 січня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, роботи промисловості, транспорту, зв’язку, енергозбереження, розвитку малого і середнього підприємництва, регуляторної політики на якому депутати погодили проекти рішень щодо змін в районний бюджет на 2017 рік та ряд районних програм які виносяться на розгляд сесії районної ради.
 
 
 
Всі новини