Відбулося пленарне засідання 30 сесії районної ради 7 скликання

12 жовтня поточного року у залі засідань районної державної адміністрації відбулося пленарне засідання 30 сесії районної ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації О.Закорченний,  19 депутатів районної ради, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, представники засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій.
 
Розпочав засідання голова районної ради Дмитро Коритчук. Далі депутати затвердили порядок денний сесії. На порядок денний було винесено 11 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
 
Мова йшла про про внесення змін до програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Томашпільському районні та підтримки комунального підприємства «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2018 – 2021 роки, затвердженої рішенням 29 сесії районної ради 7 скликання , про внесення змін до рішення 23 сесії районної ради 7 скликання від 26 грудня 2017 року  № 351 „Про районний бюджет на 2018 рік” №471 від 11 вересня 2018 року. Також на пленарному засіданні розглянули низку інших, зокрема земельних питань, затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.  З розглянутих питань порядку денного сесією прийнято відповідні рішення.  В цілому депутати попрацювали злагоджено та продуктивно.
 
Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний повідомив депутатам, що сьогодні, 12 жовтня, у с. Пилипи-Борівські, на будівлі школи було відкриту Пам'ятну Дошку загиблому Герою АТО Вадиму Олександровичу Тарабанову. Присутні хвилиною мовчання вшанували п'амять Героя.
 
Голова районної ради Дмитро Коритчук, враховуючи, що сесія проходить в переддень великих свят, привітав всіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці,  Днем Українського козацтва та Днем захисника України.
 
 
 
 
Всі новини