Відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 23 травня 2019 року під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука відбулося засідання районної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В засіданні комісії взяли участь голови сільських рад та об’єднаних територіальних громад району.
 
Під час засідання комісії було обговорено ряд важливих питань, зокрема:
1. Про стан діяльності аварійно-рятувальних служб району та готовності місць масового відпочинку людей на водних об’єктах.
2. Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів,  сільгоспугідь та сміттєзвалищ у весняно-літній період 2019 року.
3. Про вжиття заходів щодо покращення протипожежного захисту об’єктів в весняно-літній пожежонебезпечний період 2019 року.
4. Про організацію проведення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення пожежної безпеки та недопущення виникнення пожеж під час збиральної компанії 2019 року.
За всіма питаннями порядку денного інформував начальник РВ  ГУ ДСНС  у Вінницькій області, підполковник служби цивільного захисту Олександр Козюма.
 
«Людське життя – найвища цінність, тому ми повинні створити безпечні умови для відпочинку наших громадян у місцях масового відпочинку. Необхідно і надалі продовжити проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відвідування лісових масивів. Наголошую, що саме активна позиція кожного щодо дотримання правил пожежної безпеки є запорукою загальної безпеки і збереження життя і здоров’я мешканців та гостей нашого району», - зауважив Віктор Ставнійчук, підводячи підсумки засідання.
 
Розглянувши та обговоривши питання порядку денного, комісією прийнято відповідні рішення.
 
 
 
 
Всі новини