Вітали держслужбовців району

Сьогодні з нагоди професійного свята держслужбовців у залі засідань районної державної адміністрації відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, на кого покладено відповідальну місію - забезпечувати практичне виконання завдань і функцій держави. Представників державної служби вітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний,  заступник голови районної ради Лариса Нароган та працівники районного будинку культури.
 Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний зазначив, що професія державного службовця - важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи патріотизм, справжню відданість справі та бажання служити людям. 
"Довіра до влади починається з людини, яка вирішує повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи, творчого ставлення до справи. Адже державні працівники – перші, до кого звертаються мешканці нашого району за різноманітною допомогою. Це стосується і житлових, і комунальних питань, побутового обслуговування та транспортного забезпечення, будівництва та архітектури, розвитку культури і спорту тощо. Бути державним службовцем нелегко і важливо. Це праця, яка потребує справжньої відданості та бажання служити людям. Власне, заради людини ми і покликані працювати.", - підкреслив очільник району, побажавши витримки у всіх життєвих випробуваннях, заслуженої шани і вдячності людей, а також і достойної оплати праці державного службовця.
За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята державних службовців нагородили грамотами, грошовою винагородою та подяками райдержадміністрації і районної ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини