З Днем Державного Прапора України та 26-ю річницею Незалежності України!

Дорогі земляки! Шановні томашпільчани!
 
Прийміть   найщиріші   вітання   з   Днем Державного Прапора України та 26-ю річницею Незалежності України!
Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру,  єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.
Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.
Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. 
З нагоди цих визначних свят української держави бажаємо   вам, шановні жителі району, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту,    щастя,    творчої наснаги,     незгасимої     енергії,     нових звершень та здобутків в ім`я процвітання  України. Хай мир і злагода зігрівають наші душі, а серпнева пора стиглої ниви додає настрою і оптимізму, сил і впевненості.
Зі святом!
 
 
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації   
 
Всі новини