Збори працівників територіального центру

На початку липня в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на базі Комаргородського відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання відбулася чергова нарада за шість місяців роботи територіального центру.
Зі звітом про роботу відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання доповіла завідувач відділенням Кидаш Тетяна Іванівна, яка розповіла присутнім про проведену роботу, а також прозвітувала про кількість підопічних, які поступили до відділення, вибули та  померли. Наразі  у відділені проживає 23 чол.
Про роботу відділення соціальної допомоги вдома доповідала фахівець соціальної допомоги Мельник Тетяна Олександрівна. У своєму виступі Тетяна Олександрівна зазначила, що наразі проведена робота з оформлення пакету документів від трьохсот підопічних для повернення коштів за не використану субсидію та здійснено перевірку роботи 21-го соціального робітника. На сьогоднішній день у відділені обслуговується 540чол.
 В кінці зборів директор територіального центру Куржос Світлана Григорівна підбила підсумки роботи підвідомчої установи за 6 місяців поточного року.
 
Директор територіального центру   С.Г.Куржос
 
Всі новини